Meer resultaten voor machine

 
machine
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
La Machine Bar in Brussel.
The Machine heeft een mooie ruimte stage waar de beste Rock, Jazz, Soul groepen regelmatig wekelijks gepland en waar beroemde dj's' op de Belgische en internationale toneel. La Machine is de plaats bij uitstek voor het organiseren van uw privé-evenementen in één van onze private ruimtes.
Machine 9 definities Encyclo.
Een machine leenwoord van het Franse machine, van Latijnse machina, van Griekse mechané ofwel werktuig, kunstmatige voorziening" is een apparaat opgebouwd uit een frame, een aandrijvingsmechanisme en overige specifieke onderdelen. Het is een mechanisme dat een vorm van beweging of energie in een andere vorm van beweging of energ.
Machine Wikipedia.
Machine om sigaren te rollen, uitgevonden door James Albert Bonsack in 1880. Een machine leenwoord van het Franse machine, van Latijnse machina, van Griekse mechané ofwel" werktuig, kunstmatige voorziening" is een apparaat opgebouwd uit een frame, een aandrijvingsmechanisme en overige specifieke onderdelen.
machine Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: machine DE machine EN machine ES. Definities in het Frans: machine 5x. Definities in het Nederlands: machine 8x.
MyMachine MyMachine Vlaanderen.
De MyMachine methodologie van IDEE over ONTWERP tot MACHINE zijn geen afzonderlijke stappen. Het hele proces is gebaseerd op co-creatie, samenwerking tussen kinderen en studenten van alle onderwijsniveaus die als gelijken samenwerken om droommachines te realiseren gedurende één school/academiejaar. Small dreams, big ideas.
machine VRT-Taalnet.
Samenstellingen met machine worden als één woord gespeld, tenzij de klinkers botsen. Het Groene Boekje. Over de VRT. Missie en waarden. Wie is wie. Werken bij VRT. Netten en thematisch aanbod. Vragen over VRT. één canvas ketnet radio 1 radio 2 klara mnm stubru sporza deredactie.be.

Contacteer ons